www.entangen.com
2.jpg

Nyheter 2016


Siste oppdatering: Nyheter

 

 

 

 

Kort oppsummering av høsten
Det er ikke den helt store aktiviteten fra kennel Entangen som tidligere år, men det betyr ikke at det ikke skjer noe. Grunndressur og daglige omsorg fra min side, og med dyktige jaktkompiser blir det en fin balanse. Entangens TK-Katja var med Reidar uti Vigelskaftet, og Råkka jaktet i nærområdet med meg og Lars.

 


Råkka i sitt rette element!

 

 

Startet takseringsjobb for Statskog i midten av august, og med god planlegging og dyktige medhjelpere ble jobben utført. Hadde tenkt å stille Råkka på Rørosprøven, men hun fikk løpetid dagen før. Norsk Gordonsetter klubb jubilerte igjennom hele 2016 med ulike arrangement. Ønsket i den sammenheng å bidra med å stille på jaktprøve på Gordon Castle den 25.september. Råkka stilte til start, og gikk glimrende gjennom hele dagen uten å lykkes.

 

Skrevet 2017

 

 

Råkka`s første utstilling.
I regi av 100 års jubileet til Norsk gordonsetter klubb satte vi av helgen 16.-17.juli.
Dalholen, Fjellsyn Camping var arena for alle aktivitetene.


På søndag ble Råkka, NO539900/12, og to av hennes kullbrødre stilt. Råkka ble kreditert med Excellent, og brødrene Ragg, og Rågg med Very Good. Det må nevnes at det var stor oppslutning av påmeldte gordonsettere i alle klasser, og i klassen til Råkka, Brukshundklasse tisper, var det 27 stykker.  En flott avslutning på ei trivelig helg!

 


Skrevet 18.juli 2016

 

 

 

Starten på det nye året!
Startet det nye året med fine dager på hytta og feiring av min mors 80 års dag. En planlagt skulderoperasjon ble utført 6.januar. Kort fortalt ble det fatle i fire uker med totalt kjøreforbud…noe som vil sette min tålmodighet på prøve!

Katja og Råkka har vært uti Sømådalen hos Berit, men i dag kom dem hjem. Det blir en rolig periode for hundene og meg, men vi for komme sterkt tilbake.

 


Skrevet 18.januar 2016