www.entangen.com
2.jpg

Nyheter 2018


Siste oppdatering : Nyheter, 31.desember

 

Året 2018
Startet året med å kaste krykkene etter benbrudd i slutten av oktober. Selve benbruddet grodde som forventet, men min leddgikt eskalerte til nye høyder, og nye grep måtte taes i bruk! Kort fortalt har året i sin helhet vært slitsomt for to og firbente.


Lyspunktet har vært at hytta mi har blitt oppgradert på alle mulige måter av dyktige håndverkere fra bygda, Budalen. ”Gammelhytta” har fått nytt tak og nye vinduer, og i det nye tilbygget er det blitt nytt kjøkken, bad/vaskerom og soverom.


I juli ble Entangens TK-Katja, 18523/08, syk, og avgjørelsen om avliving var ikke til å unngå. I tradisjon tro ble det kremasjon og selvsydd urne i ull som er grav ned på hytta sammen med Tara og Sari.

 

Det er ti år siden Kennel Entangen har hatt kull, og det var fra dette kullet Katja kom. På grunn av min egen helsesituasjon igjennom flere år valgte jeg ikke å sette kull på Katja da jeg fikk ny valp av Torleif Enlid for 6 år siden. Etter å ha avlet tre generasjoner etter Hammarkleivas Raisa Lita, 15288/95, som var etter Bualias Rågg til Torleif Enlid som jeg fikk i 1995 er det ønske om kull på Råkka, NO53990/12. Hun har samme far, Bualis Rågg, og ”ringen” kan på en måte starte på nytt.

 

Skrevet 31.desember. 2018